ARGOKSEN hallitus

ARGOS Animal Rescue Greece ry:n asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu vuosikokouksessa valitut puheenjohtaja ja 2-8 muuta varsinaista jäsentä sekä 0-8 varajäsentä. Hallituksen toimikausi on syyskokousten välinen aika.

Hallitus on päätösvaltainen, kun vähintään puolet sen jäsenistä puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja mukaan luettuna on läsnä.
Äänestykset ratkaistaan ehdottomalla ääntenenemmistöllä. Äänten mennessä tasan ratkaisee puheenjohtajan ääni, vaaleissa kuitenkin arpa.

Hallitus kaudella 2019–2020

Paula Kangasmaa
Puheenjohtaja

Olen yksi yhdistyksen perustajista ja olin myös ARGOKSEN ensimmäinen puheenjohtaja. Olen matkustellut Kreikassa vuosikymmenten ajan tukien yksityishenkilönä tuntemiani kreikkalaisia koiratarhoja. Viime vuosina olen käyttänyt lomamatkani koiratarhoilla autellen, niin Kreetalla kuin Pohjois-Kreikassakin.

Katy Tuupanen
Varapuheenjohtaja

Olen ollut mukana ARGOKSEN toiminnassa lähestulkoon sen perustamisesta lähtien. Työtä on tehty paljon ja päivät ovat välillä olleet todella pitkiä, mutta palkinnoksi olemme päässeet auttamaan satoja, ellei jo tuhansiakin kulkukoiria. Kotoa löytyy myös vaihteleva määrä kreikkalaisia rescuekoiria.

Essi Järvenpää
Hallituksen varsinainen jäsen

Olen ollut lapsesta asti tekemisissä eläinten kanssa ja tälläkin hetkellä kotonani asustelee hevosia, poni, kissoja sekä koiria. Koirista suurin osa on rescuekoiria Kreikasta. Olen myös vieraillut lomamatkoillani useilla kreetalaisella tarhalla tutustuen mm. yhdistyksen yhteistyökumppaneihin.

Johanna Tuomola
Hallituksen varsinainen jäsen

Olen ollut mukana toiminnassa yhdistyksen perustamisesta lähtien mm. auttamalla eri tapahtumissa ja huutispakettien postituksissa. Olen pienestä pitäen rakastanut kaikkia eläimiä; ruokkinut kulkukoiria Kreikan matkoillani sekä kiikuttanut löytämiäni vahingoittuneita eläimiä Korkeasaaren villieläinsairaalaan.

 

Varajäsenenä toimii Lefki Papadimitriou.