ARGOKSEN hallitus

ARGOS Animal Rescue Greece ry:n asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu vuosikokouksessa valitut puheenjohtaja ja 2-8 muuta varsinaista jäsentä sekä 0-8 varajäsentä. Hallituksen toimikausi on syyskokousten välinen aika.

Hallitus on päätösvaltainen, kun vähintään puolet sen jäsenistä puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja mukaan luettuna on läsnä.
Äänestykset ratkaistaan ehdottomalla ääntenenemmistöllä. Äänten mennessä tasan ratkaisee puheenjohtajan ääni, vaaleissa kuitenkin arpa.

Hallitus kaudella 2020–2021

Paula Kangasmaa
Hallituksen puheenjohtaja

Olen yksi yhdistyksen perustajista ja olin myös ARGOKSEN ensimmäinen puheenjohtaja. Olen matkustellut Kreikassa vuosikymmenten ajan tukien yksityishenkilönä tuntemiani kreikkalaisia koiratarhoja. Viime vuosina olen käyttänyt lomamatkani koiratarhoilla autellen, niin Kreetalla kuin Pohjois-Kreikassakin.

Johanna Tuomola
Hallituksen varapuheenjohtaja

Olen ollut mukana toiminnassa yhdistyksen perustamisesta lähtien mm. auttamalla eri tapahtumissa ja huutispakettien postituksissa. Olen pienestä pitäen rakastanut kaikkia eläimiä; ruokkinut kulkukoiria Kreikan matkoillani sekä kiikuttanut löytämiäni vahingoittuneita eläimiä Korkeasaaren villieläinsairaalaan.

Mia Penttinen
Hallituksen varsinainen jäsen

Liityin työkaverin innoittamana Argoksen jäseneksi v. 2017. Toimin tällä hetkellä myös yhdistyksen jäsensihteerinä. Lomamatkoillani Kreikassa olen päässyt tutustumaan mitä valloittavimpiin rescuekoiriin ja toivoisinkin, että koiran hankkimista harkitsevat valitsisivat rescuekoiran. Niin minä ainakin teen.

Brita Romppainen
Hallituksen varsinainen jäsen

Olen ollut jäsenenä ja mukana Argoksen toiminnassa vuodesta 2017. Autan myyjäisissä ja kirppistapahtumissa ja kerään niihin lahjoitustavaraa. Pohjois-Kreikan koiratarhoilla olen ollut useita kertoja auttamassa ja tutustumassa tarhojen olosuhteisiin sekä katukoirien ankaraan elämään. Oma koiranikin on kotoisin Pohjois-Kreikasta.