ARGOKSEN hallitus

ARGOS Animal Rescue Greece ry:n asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu vuosikokouksessa valitut puheenjohtaja ja 2-8 muuta varsinaista jäsentä sekä 0-8 varajäsentä. Hallituksen toimikausi on syyskokousten välinen aika.

 

 

 

 

 

Hallitus 2022

 

Paula Kangasmaa
Hallituksen puheenjohtaja

Olen yksi yhdistyksen perustajista ja olin myös ARGOKSEN ensimmäinen puheenjohtaja. Olen matkustellut Kreikassa vuosikymmenten ajan tukien yksityishenkilönä tuntemiani kreikkalaisia koiratarhoja. Viime vuosina olen käyttänyt lomamatkani koiratarhoilla autellen, niin Kreetalla kuin Pohjois-Kreikassakin.

Johanna Tuomola
Hallituksen jäsen

Olen ollut mukana toiminnassa yhdistyksen perustamisesta lähtien mm. auttamalla eri tapahtumissa ja huutispakettien postituksissa. Olen pienestä pitäen rakastanut kaikkia eläimiä; ruokkinut kulkukoiria Kreikan matkoillani sekä kiikuttanut löytämiäni vahingoittuneita eläimiä Korkeasaaren villieläinsairaalaan.

Leena Kalalahti
Hallituksen jäsen

Olen aina viihtynyt erinomaisesti eläinten seurassa, mutta kun rescuetaustainen Moje muutti luokseni viitisen vuotta sitten, jouduin pohtimaan aikaisempaa tarkemmin eläinten tilannetta sekä ihmisten asenteita ja toiimintamalleja eläimiä kohtaan eri maissa.
Lomamatkoilta puolestaan mieleeni ovat jääneet niin kodittomat eläimet kuin myös yksinäiset, kahlehditut koirat ja hevoset. Moje ja nyt myös Argos antavat itselleni kuitenkin uskoa siihen, että voimme jokainen omalta osaltamme auttaa eläimiä.