Etsimme uusia sponsoreita ja yhteistyökumppaneita!

ARGOS Animal Rescue Greece etsii jatkuvasti uusia sponsoreita ja yhteistyökumppaneita! Haluaisiko juuri sinun yrityksesi lähteä mukaan eläinsuojelutyöhön?

Olemme suomalainen eläinyhdistys

ARGOS on suomalainen  eläinsuojeluyhdistys, joka toimii Kreikan eläinsuojelu- ja eläinoikeusongelmien ratkaisemiseksi. ARGOS auttaa Kreikassa asuvia kodittomia eläimiä. Tuemme mm. rahallisesti tarpeessa olevia paikallisia eläinsuojelijoita sekä järjestämme mm. rokotus- ja sterilointikampanjoita. Lisäksi levitämme tietoa sekä Kreikassa että Suomessa eläinoikeuksista ja eläinten kohteluun liittyvistä ongelmista. Tavoitteemme on parantaa eläinten oloja Kreikassa pysyvästi.

Onko eläinsuojelu lähellä sydäntäsi?

Yhteistyö- ja sponsorointimahdollisuuksia on paljon. Otamme mielellämme vastaan esimerkiksi tavaralahjoituksia, palveluita tai vaikkapa lahjakortteja nettihuutiksiimme. Yhteistyökumppanimme puolestaan saavat näkyvyyttä yhdistyksemme some-tileillä sekä kotisivuilla. Mukaan voi lähteä pienellä tai suuremmalla lahjoituksella. Kaikki lahjoitukset otetaan suurella kiitollisuudella vastaan.

Sponsoreita ja yhteistyökumppaneita kaivataan lisää, avuntarvitsijoita on surullisen paljon. Jos kiinnostuit niin otathan yhteyttä: info@argosrescue.fi.

ARGOS Animal Rescue Greece ry:tä sponsoroineet yritykset

Tarinoita kreikkalaisten katukoirien ja -kissojen elämästä

Tarina Litosta

Nimeni on Lito ja uskokaa minua, olen yksi niistä hyvin onnekkaista. Olen edelleen elossa kertoakseni teille tarinani. Olin nuorempana metsästyskoira, en kovinkaan hyvä, sillä pelkäsin laukausten ääniä. Omistajani lapset myös kiduttivat minua säännöllisesti polttamalla vatsaani tulitikuilla. Vielä tänäänkin alan vapisemaan pelosta jos näen tai kuulen lapsien ääniä. 

Eräänä päivänä jäin sitten ”tavoitteestani”. Omistajani rankaisi minua siitä ampumalla jalkaani, ja jätti minut vertavuotavana sekä peloissaan kuolemaan vuorille. Yritin olla vahva koska en halunnut kuolla. Raahauduin lähikylään, mutta siellä asuneet ihmiset eivät välittäneetkään minusta. Makasin kylän kadulla yli viikon ajan, jalkani luut roikkuivat paljaana, mutta silti kukaan ei auttanut minua. Kunnes eräänä päivänä eläinsuojeluyhdistyksen jäsen löysi minut, otti minut turvaan, leikkautti minut ja löysi minulle vielä rakastavan kodin.

Vielä tänäänkin ajattelen kaikkia pentujani, jotka synnytin. Mitä heille on tapahtunut? Tiedättekö mitä metsästäjät tekevät pennuille, joita he eivät halua? He laittavat ne pussiin ja heittivät pois niin kuin roskat tai sitten he vain ampuvat ne.

Sairas ja heikko

Sairas ja heikko. Liian heikko syödäkseen. Niin heikkona, ettei hän edes jaksa enää juosta pois ihmisten luota, jotka vahingoittavat häntä jatkuvasti. Kissa on vasta puolitoistavuotias ja kärsii munuaissairaudesta. Hän vain istuu odottamassa loppuaan.

Tarina Sheilasta

Hänen nimensä oli Sheila, sen nimen hänen uusi perheensä hänelle antoi. Emme tiedä hänen nimeään ennen sitä, luultavasti hänellä ei edes ollut nimeä. Todennäköisesti hän oli vain ”jalostuskone”, nimetön, mitätön koiran jollekin. Tämä ”joku” päätti päästä hänestä eroon, kun hän sairastui. Sheila löydettiin kammottavista olosuhteista, ja hänen verikokeensa tulokset olivat järkyttävää luettavaa.

Hän ei ikävä kyllä elänyt kauaa uuden perheensä kanssa, vain puolitoista vuotta. Sheilalla oli leishmania joka aiheutti mm. munuaisten vajaatoiminnan. Mutta ainakin hän sai puolentoista vuoden ajan kokea rakkautta, mitä suurin osa Kreikan katukoirista ei koskaan saa kokea.

Katukissan tarina

Onko tämä onnellisen kissan elämää? Onko tämä kissa ansainnut kohtalonsa?

Vain yksi hänen viimeisimmistä pennuistaan selviytyi. Muut kuolivat vain muutaman päivän ikäisinä kirppujen aiheuttamiin tauteihin. Äiti joutui seuraamaan vierestä pentujensa tuskallista kuolemaa. Hän ei voinut tehdä mitään auttaakseen heitä.

Tämäkin kissa tulee olemaan jälleen pian raskaana. Ja hän tulee kokemaan pentujensa kuolemat uudestaan ja uudestaan ja uudestaan…