Miten voit auttaa kodittomia eläimiä?

Voit adoptoida koiran tai kissan, liittyä eläinsuojeluyhdistyksemme jäseneksi, jakaa tietoa tai mennä vaikkapa päiväksi auttelemaan jollekin Kreikan monista koiratarhoista. Kreikkalaisia eläimiä voi auttaa monella eri tavalla. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme ARGOS!

Liity jäseneksi

Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja maksaa yhdistyksen jäsenmaksun. Jäsenmaksu maksetaan vuodeksi kerrallaan ja se käytetään kokonaisuudessaan kreikkalaisten eläinsuojeluyhdistysten auttamiseen. Jäsenmaksun suuruus on 25 € / vuosi. Täytä lomake Liity jäseneksi-sivuillamme.

Käytämme jäsenmaksut eläinten auttamiseen. Voit seurata toimintaamme joko Facebook-sivujemme kautta tai Annetut avustukset -sivulta!

Tee lahjoitus

ARGOS Animal Rescue Greece ry toimii lähes kokonaan lahjoitusvarojen turvin. Tue toimintaamme tekemällä lahjoitus pankkitilillemme:
FI05 5720 2320 2181 46 (viitenumero: 1300) tai verkkokaupan kautta täältä. Käytössämme on turvalliset Checkout-maksutavat.
Kiitos avustasi!

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan ARGOS Animal Rescue Greece ry:lle 1.6.2018. Toimeenpanoaika on voimassa 1.6.2018 - 31.5.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan numero: RA/2018/538.

Liity kannatusjäseneksi!

Kaikki jäsenmaksut käytetään lyhentämättöminä eläinten hyväksi ja paikallisten kodittomien eläinten tarhojen auttamiseen.

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Saamamme tuet ovat yhdistykselle äärimmäisen tärkeitä. Säännölliset lahjoitukset mahdollistavat toiminnan pitkäjänteisen suunnittelun. Kuukausittainen tuki on tehokas tapa auttaa. Ryhdy sinäkin kuukausilahjoittajaksi!

Voit lähteä mukaan kukausilahjoittajaksi täyttämällä vain ilmoittautumislomakkeen täältä. Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet kuukausilahjoituksen hoitamiseen. Kuukausilahjoittamisen voit halutessasi lopettaa koska tahansa ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse.
Kiitos tuestasi!

Lahjoita tarhoille tai nettihuutiksiimme

Otamme mielellämme vastaan lahjoituksina esimerkiksi hyväkuntoisia koirien tai kissojen kuljetuslaatikoita, lääkkeitä, leluja ja muita tarvikkeita, joista on tarhoilla jatkuva pula. Mikäli haluat tehdä tavaralahjoituksen, ota yhteyttä sähköpostiimme.

Tarvitsemme myös lahjoituksia seuraaviin Huutiksiimme. Jos haluat luovuttaa, ommella, kutoa tai askarrella meille huudettavaa, niin pistäthän viestiä tulemaan. Huutisten tuotot käytetään suoraan eläinsuojelutyöhön. Kiitos tuestasi!

Adoptoi koira tai kissa

Voit tehdä yksityisadoption, joka onnistuu parhaiten siten, että varaat matkan Kreetalle ja tuot eläimen tarhalta mukanasi. Yhteistyötarhoillamme toimivat henkilöt tuntevat tarhoilla olevien eläinten luonteen ja tavat, joten heiltä voi tiedustella, kuka sopisi perheellesi parhaiten. Voit myös lomallasi käydä tutustumassa tarhojen eläimiin. Lue adoptiovinkkimme Eläimen adoptointi-sivulta.

Muistathan myös tutustua ARGOKSEN kuukauden rescue-koiriin.

Tule mukaan yhdistystoimintaamme

Onko kirjoittaminen, kääntäminen, valokuvaus, varainhankinta tai markkinointi sinun juttusi? Oletko innokas kirppiksillä kävijä ja haluaisit kerätä tavaraa myyntiin ja lahjoittaa myyntitulot eläinsuojelun hyväksi? Pidätkö käsitöiden tekemisestä, osaatko leipoa? Kerro rohkeasti meille vahvuuksistasi. Mietitään, mitä voisimme saada yhdessä aikaan.

Ota yhteyttä info@argosrescue.fi.

Osta kannatustuotteitamme

Voit myös tukea toimintaamme ostamalla laadukkaita kannatustuotteitamme. Verkkokaupastamme löydät mm. huppareita, t-paitoja sekä heijastimia. Kaikki tuotot menevät lyhentämättöminä eläinten hyväksi.

Klikkaa itsesi ostoksille!

Kerro meistä tutuillesi, jaa kirjoituksiamme

Helppo ja tärkeä auttamistapa on tiedon jakaminen. Kerro kreikkalaisten eläinten tilanteesta sekä yhdistyksemme toiminnasta tutuillesi. Voit myös kertoa koiraa tai kissaa harkitsevalle mahdollisuudesta adoptoida koditon eläin Kreikasta. Myös Facebook-sivustamme tykkääminen ja julkaisujemme jakaminen kannattaa: näin yhä useampi saa mahdollisuuden auttaa.

Anna aikaasi

Voit auttaa lähtemällä vapaaehtoiseksi kreikkalaiselle tarhalle tai lahjoittamalla vaikka vain yhden päivän lomastasi työntekoon. Samalla tutustut lähemmin tarhojen toimintaan ja autat eläimiä tarjoamalla heille hetken hellyyttä, rapsutuksia ja leikkihetkiä, joita jokainen eläin kaipaa ja tarvitsee.