Ryhdy ARGOKSEN kuukausilahjoittajaksi

Saamamme tuet ovat yhdistykselle äärimmäisen tärkeitä. Säännölliset lahjoitukset mahdollistavat toiminnan pitkäjänteisen suunnittelun. Kuukausittainen tuki on tehokas tapa auttaa. Ryhdy sinäkin kuukausilahjoittajaksi!

Arvioiden mukaan Kreikassa on neljä miljoona katukoiraa ja -kissaa. ARGOKSEN yhteistyökumppanit huolehtivat parhaimmillaan useiden satojen kodittomien koirien ja kissojen hyvinvoinnista. Pelkästään tarhojen kuukausittaiset ruokakulut ovat useita tuhansia euroja. Ruoan lisäksi eläimet tarvitsevat lääkkeitä, ennaltaehkäisevää hoitoa kuten punkkikarkotteita, sterilointeja ja muuta eläinlääkärin hoitoa sekä tietenkin myös virikkeitä. ARGOKSEN kuukausilahjoittajana osallistut kodittomien eläinten hoitokustannuksiin ja voit olla varma, että lahjoituksesi menee perille.

Liittyminen lahjoittajaksi on helppoa

Täytä vain oheinen lomake ja olet mukana auttamassa! Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet kuukausilahjoituksen hoitamiseen. Kuukausilahjoittamisen voit halutessasi lopettaa koska tahansa ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse.

Valitse haluamasi summa: 10,00 €/kk20,00 €/kk35,00 €/kk50,00 €/kkMuu summa
Mikä

Yllä kysyttävät tiedot (nimi, osoite sekä sähköpostiosoite) kerätään vain yhdistyksen omaan käyttöön. Osoite-ja sähköpostitietoja tarvitaan mm. tiedotuskirjeiden lähettämistä varten. Emme koskaan luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Tutustu halutessasi myös ARGOKSEN tietosuojakäytäntöön.

Poliisihallitus on myöntänyt jälleen rahankeräysluvan ARGOS Animal Rescue Greece ry:lle 1.6.2020. Toimeenpanoaika on voimassa 1.6.-31.8.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan numero: RA/2020/593.

Yhteistyökumppanit

ARGOS tukee tarkkaan valittuja kohteita, joiden toimintaan yhdistys on huolellisesti tutustunut. Kohteitamme on mm. Kreetalla sekä Manner-Kreikassa.

Adoptoi eläin!

ARGOS ei itse maahantuo eläimiä, mutta annamme mielellämme neuvoja siitä, miten voi varmistua turvallisesta ja vastuullisesta eläimen tuonnista.

Tule mukaan!

Haluaisitko sinäkin lähteä mukaan eläinsuojelutyöhön? Kerro rohkeasti meille omista vahvuuksistasi. Mietitään, mitä voisimme saada yhdessä aikaan.

Sterkkauskampanjat

Keräämme jatkuvasti rahaa, joiden avulla leikkautetaan sekä katukoiria ja -kissoja että yhteistyökumppaneidemme tarhaeläimiä. Lahjoita sterkkaus!