sterkkauskampanja

ARGOKSEN sterkkauskampanja 2019

Kreikassa katukoirien määrä on lisääntynyt talouskriisin jälkeen. Ihmisillä ei ole varaa pitää lemmikkejään, ja yhä useampi koira hylätään kadulle. Eläinsuojelujärjestöjen joidenkin arvioiden mukaan Kreikassa elääkin yli miljoona katukoiraa. Osa koirista on entisiä lemmikkejä, osa taas toisen tai kolmannen polven katukoiria, joiden vanhemmat ovat saaneet lisääntyä vapaasti.

Tehokkain keino vähentää ja ehkäistä katukoiraongelmaa on sterilointi. Mitä useammasta koirasta tulee lisääntymiskyvytön, sitä hitaammin koirapopulaatio kasvaa ja sitä nopeammin kasvu lopulta pysähtyy. Sterilointi on kuitenkin Kreikan palkka- ja hintatasoon nähden melko kallis operaatio. Niinpä monet eläinsuojelujärjestöt ja vapaaehtoiset ovat järjestäneet Kreikassa ja Kreetalla on sterilointikampanjoita, vaikka poliitikot ovatkin yrittäneet puuttua toimintaan.

ARGOS haluaa omalla sterilointikampanjallaan kantaa kortensa kekoon ja olla mukana muuttamassa katukoirien tilannetta Kreetalla. ARGOKSEN kampanjan tavoitteena on kerätä rahaa, jolla leikkautetaan sekä katukoiria että yhteistyökumppaneidemme tarhakoiria. Ota osaa kampanjaan ja lue osallistumisohjeet alta!

NÄIN VOIT OSALLISTUA KAMPANJAAN!

Voit osallistua kampanjaan itse valitsemallasi summalla tai maksaa koko uroskoiran kastroinnin 60 € tai narttukoiran steriloinnin 120 €.

Voit lahjoittaa verkkopalvelussamme joko narttukoiran steriloinnin (120 €), uroskoiran kastroinnin (60 €) tai itse valitsemasi summan. Maksu onnistuu verkkopankissa tai pankki- / luottokortilla. Käytössämme on turvalliset Checkout-maksutavat. Siirry haluamaasi lahjoitukseen klikkaamalla viereisiä painikkeita.

Kiitos tuestasi! Voit seurata toimintaamme joko ARGOKSEN Facebook-sivuilta tai Annetut avustukset -sivultamme.

Miten voit auttaa kodittomia eläimiä

Voit adoptoida koiran tai kissan, liittyä eläinsuojeluyhdistyksemme jäseneksi, jakaa tietoa tai mennä vaikkapa päiväksi auttelemaan jollekin Kreikan monista koiratarhoista. Kreikkalaisia eläimiä voi auttaa monella eri tavalla. Tutustu lisää täältä!

Poliisihallitus on myöntänyt jälleen rahankeräysluvan ARGOS Animal Rescue Greece ry:lle 1.6.2019. Toimeenpanoaika on voimassa 1.6.2019 - 31.5.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan numero: RA/2019/479.