ARGOKSEN jäsenhakukampanja

Kreikassa katukoirien määrä on lisääntynyt talouskriisin jälkeen. Ihmisillä ei ole varaa pitää lemmikkejään, ja yhä useampi koira hylätään kadulle. Eläinsuojelujärjestöjen joidenkin arvioiden mukaan Kreikassa elääkin yli neljä miljoona katukoiraa ja -kissaa. Osa eläimistä on entisiä lemmikkejä, osa taas toisen tai kolmannen polven katukoiria ja -kissoja, joiden vanhemmat ovat saaneet lisääntyä vapaasti.

ARGOS auttaa hylättyjä, kodittomia eläimiä selviytymään. Teemme yhteistyötä kreikkalaisten eläinsuojelijoiden kanssa ja mm. steriloimme katu- ja tarhaeläimiä, avustamme eläinlääkärikuluissa ja autamme eläinten ruokintakuluissa. 

Auta meitä auttamaan

Tämä kaikki on ollut mahdollista toteuttaa ARGOKSEN tukijoiden avulla. Kannatusjäsenmaksujen avulla voimme suunnitella pitkäjänteisemmän toiminnan ja auttaa yhä enemmän. Lähdetkö sinäkin mukaan auttamaan?

Käynnistämme jäsenhakukampanjan vuodelle 2020, ja haluaisimme saada uusia kannatusjäseniä paljon lisää. Liity helposti täyttämällä sivulla oleva lomake, ja saat välittömästi sähköpostiisi ohjeet jäsenmaksun maksamisesta. Liitythän samalla myös uutiskirjeen tilaajaksi. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on vain 25,00 €/vuosi.

Liity mukaan

Lomakkeen tiedot (nimi, osoite sekä sähköpostiosoite) kerätään vain yhdistyksen omaan käyttöön. Osoite-ja sähköpostitietoja tarvitaan mm. jäsenkirjeiden ja kokouskutsujen lähettämistä varten. Emme koskaan luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Tutustu halutessasi myös ARGOKSEN tietosuojakäytäntöön.

    Haluan liittyä yhdistyksen kannatusjäseneksi.