Hugo – pieni koiranpentu Kato Staloksesta

Toukokuussa 2017 ARGOS sai Kreetalta viestin. Tällä kertaa se tuli Kreetan Haniassa työskentelevältä matkaoppaalta: ”Olen löytänyt ihastuttavan koiranpennun Kato Staloksesta. Se on todella rohkea, eikä se pelkää ihmisiä, kissoja, ei juuri mitään… En kuitenkaan voi itse pitää sitä. Voitteko auttaa minua? En pysty palauttamaan pentua kadulle.”

ARGOS auttoi matkaopasta ja järjesti pennulle majoituksen Pluto-kennelistä. Kennelissä Hugo majoittui muiden pentujen kanssa perheen luona sisätiloissa, ja siellä pennuilla oli leikkiseuraa toisistaan. Vilkas ja sosiaalinen Hugo ehti lopulta viettää Plutossa noin kuukauden, kunnes se lensi lentokumminsa kanssa Suomeen.

Tarkoituksena oli, että Hugo menisi Suomessa kotihoitopaikkaan ja etsisi sieltä käsin loppuelämän kotia. Kävi kuitenkin niin kuin usein voi käydä, että Hugosta tuli ”foster failure”. Hugosta ei maltettukaan luopua, ja kotihoitopaikasta tuli koiran oma koti.

Hugon uuden perheen luona asui jo ennestään hieman ikääntynyt espanjalainen señorita, joka muutaman viikon pohdinnan jälkeen päätti hyväksyä superaktiivisen pienen kreetalaispojan laumaansa. Niinpä Hugo sai kodin ja ikääntynyt señorita uuden kaverin. Nykyään ne ovat mainio parivaljakko, joista on toisilleen iloa ja seuraa.

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se eteenpäin.

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdinissä
Share on pinterest
Jaa Pinterestissä

Jätä kommenttisi