Fluffy ja Smokey Lesbokselta

Ihmisemme oli keväällä 2016 Lesboksella pakolaisten asioissa. Huomasin hänet juttelemassa toisen hotellin asukkaan kanssa. Hänen kauppakassinsa oli jäänyt. valvomatta ja sieltä leijui herkullinen tuoksu. Päätin tarkistaa tilanteen ja ennen kuin huomasinkaan, olin repinyt leipäpaketin auki ja söin sitä hyvällä ruokahalulla. Sitten ihmisemme huomasi minut! Lähdin karkuun vatsa maata viistäen.

Hän huikkasikin minulle, että haluanko tulla sisälle? Tuumin hetken ja viestin sitten, että okei, tulenhan minä, kun noin nätisti pyydetään. Kyllä se katuolot aina voittaa. Omin tyynyn ihmiseni vierestä ja yhdessä katsoimme kreikkalaisia musiikkiohjelmia.

Pieniin päin

Sitten pääsinkin suihkuun, koska olin aivan punaisen pölyn peitossa. Sain nimen Fluffy, koska olen niin Fluffy. Oman kaulapannan. Elänlääkäri kävi ja minulta hoidettiin korvapunkit, sain rokotukset ja sirun. Nämä ovat kuulemma tarpeen. Olin eläinlääkärin mukaan noin 3-vuotias.

Vasta myöhemmin elänlääkärille ja ihmiselleni selvisi, että olinkin pieniin päin. Korvastani puuttuvaa palaa luultiin ensin sterilisaation merkiksi. Ihmiseni teki minulle synnytyspesän matkalaukkuunsa hotellihuoneeseen. Siellä synnytin 4 hyväkuntoista poikasta; 2 poikaa ja 2 tyttöä. Ihmisemme oli läsnä kätilönä ja meillä sujui yhteistyö todella hyvin. Hän myös lupasi minulle, että saisin pitää yhden pennun.

Smokey oli jo pienenä kissanpoikana kovin kontaktihaluinen, niin hän sitten jäi kanssamme muiden jäädessä eläinläkärille ja adoptioon. Se oli ihmiselleni vähän haikeaa, mutta kaikkia emme voineet tuoda Suomeen.

En yhtään pidä autoissa istumisesta. Huudan koko ajan. Lentomatka meni kuitenkin hienosti koneen vaihtoineen päivineen. Elämä Suomessa on sujunut tosi hyvin. Hampaita on jouduttu poistamaan tuon minun leivän syöntini takia.

Smokeysta onkin kasvanut jämäkkä, iso poika, joka tykkää saalistaa. Palvelu on hyvää, eikä tarvitse pelätä. Rapsutuksiakin saa aina halutessaan.

Illanpäätteeksi käperrymme ihmisemme viereen sängyn lämpimään. Tätä on varmasti se rakkaus, josta ihmisemme usein puhuu…että hän rakastaa meitä.

Fluffy ja Smokey

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se eteenpäin.

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdinissä
Share on pinterest
Jaa Pinterestissä

Jätä kommenttisi