Saimme jokin aika sitten avunpyynnön noin kaksivuotiaasta narttukoirasta, joka vaelteli hylättynä Malemessa sijaitsevan hotellin kulmilla. Hotellin henkilökunta on yrittänyt parhaansa mukaan pitää koirasta huolta, he ovat jopa vieneet koiran rokotettavaksi. He ovat kuitenkin hyvin huolissaan siitä, mitä koiralle tapahtuu lomasesongin jälkeen.

Kaikkien yllätykseksi tämä koira synnyttikin viime yönä useita pentuja ja nyt tarvitsemmekin pikaisesti hoitopaikan ja muuta apua tälle pikku perheelle. Jos haluat osallistua pentueen hoitokuluihin (mm. hoitopaikan sekä eläinlääkärin kuluihin), niin voit lahjoittaa haluamasi summan tilillemme FI05 5720 2320 2181 46. Laitathan viestiin ”Malemen pentue”. Kiitos tuestasi!

Tämä on juurikin syy miksi ARGOS kerää rahaa sterilointeihin. Liian moni koira joutuu synnyttämään kadulle ja liian moni pentu kuolee sen takia. Tehokkain keino auttaa on koirien sterilointi. Tätä työtä ARGOS haluaa jatkaa tuellanne.

———

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan ARGOS Animal Rescue Greece ry:lle 1.6.2018. Toimeenpanoaika on voimassa 1.6.2018 – 31.5.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan numero: RA/2018/538.