Etsimme uusia sponsoreita ja yhteistyökumppaneita!

ARGOS Animal Rescue Greece etsii jatkuvasti uusia sponsoreita ja yhteistyökumppaneita! Haluaisiko juuri sinun yrityksesi lähteä mukaan eläinsuojelutyöhön?

ARGOS on suomalainen eläinsuojeluyhdistys, joka toimii Kreikan eläinsuojelu- ja eläinoikeusongelmien ratkaisemiseksi. ARGOS auttaa Kreikassa asuvia kodittomia eläimiä. Tuemme mm. rahallisesti tarpeessa olevia paikallisia eläinsuojelijoita sekä järjestämme mm. rokotus- ja sterilointikampanjoita. Lisäksi levitämme tietoa sekä Kreikassa että Suomessa eläinoikeuksista ja eläinten kohteluun liittyvistä ongelmista. Tavoitteemme on parantaa eläinten oloja Kreikassa pysyvästi.

Tutustu jo avustettuihin kohteisiimme.

Yhteistyö- ja sponsorointimahdollisuuksia on paljon. Otamme mielellämme vastaan esimerkiksi tavaralahjoituksia sekä palveluita. Voimme myös järjestää yhdessä tapahtumia tai kampanjoita, joista meillä on kokemusta esimerkiksi ShowHau Centerin kanssa. Yhteistyökumppanimme puolestaan saavat näkyvyyttä yhdistyksemme some-tileillä sekä kotisivuilla.

Sponsoreita ja yhteistyökumppaneita kaivataan lisää, avuntarvitsijoita on paljon. Jos kiinnostuit niin otathan yhteyttä: info@argosrescue.fi.

ARGOS Animal Rescue Greece ry:tä sponsoroineet yritykset