Etsimme uusia sponsoreita ja yhteistyökumppaneita!

ARGOS Animal Rescue Greece etsii jatkuvasti uusia sponsoreita ja yhteistyökumppaneita! Haluaisiko juuri sinun yrityksesi lähteä mukaan eläinsuojelutyöhön?

Olemme suomalainen eläinyhdistys

ARGOS on suomalainen eläinsuojeluyhdistys, joka toimii Kreikan eläinsuojelu- ja eläinoikeusongelmien ratkaisemiseksi. ARGOS auttaa Kreikassa asuvia kodittomia eläimiä. Tuemme mm. rahallisesti tarpeessa olevia paikallisia eläinsuojelijoita sekä järjestämme mm. rokotus- ja sterilointikampanjoita. Lisäksi levitämme tietoa sekä Kreikassa että Suomessa eläinoikeuksista ja eläinten kohteluun liittyvistä ongelmista. Tavoitteemme on parantaa eläinten oloja Kreikassa pysyvästi.

Tutustu jo avustettuihin kohteisiimme.

Onko eläinsuojelu lähellä sydäntäsi?

Yhteistyö- ja sponsorointimahdollisuuksia on paljon. Otamme mielellämme vastaan esimerkiksi tavaralahjoituksia sekä palveluita nettihuutiksiimme. Voimme myös järjestää yhdessä tapahtumia tai kampanjoita, joista meillä on kokemusta esimerkiksi ShowHau Centerin kanssa. Yhteistyökumppanimme puolestaan saavat näkyvyyttä yhdistyksemme some-tileillä sekä kotisivuilla. Mukaan voi lähteä pienellä tai suuremmalla lahjoituksella. Kaikki lahjoitukset otetaan kiitollisina vastaan.

Sponsoreita ja yhteistyökumppaneita kaivataan lisää, avuntarvitsijoita on surullisen paljon. Jos kiinnostuit niin otathan yhteyttä: info@argosrescue.fi tai https://www.facebook.com/argosrescue.

ARGOS Animal Rescue Greece ry:tä sponsoroineet yritykset