Etsimme uusia sponsoreita ja yhteistyökumppaneita!

ARGOS Animal Rescue Greece etsii jatkuvasti uusia sponsoreita ja yhteistyökumppaneita! Haluaisiko juuri sinun yrityksesi lähteä mukaan eläinsuojelutyöhön?

Olemme suomalainen eläinyhdistys

ARGOS on suomalainen eläinsuojeluyhdistys, joka toimii Kreikan eläinsuojelu- ja eläinoikeusongelmien ratkaisemiseksi. ARGOS auttaa Kreikassa asuvia kodittomia eläimiä. Tuemme mm. rahallisesti tarpeessa olevia paikallisia eläinsuojelijoita sekä järjestämme mm. rokotus- ja sterilointikampanjoita. Lisäksi levitämme tietoa sekä Kreikassa että Suomessa eläinoikeuksista ja eläinten kohteluun liittyvistä ongelmista. Tavoitteemme on parantaa eläinten oloja Kreikassa pysyvästi.

Tutustu jo avustettuihin kohteisiimme.

Onko eläinsuojelu lähellä sydäntäsi?

Yhteistyö- ja sponsorointimahdollisuuksia on paljon. Otamme mielellämme vastaan esimerkiksi tavaralahjoituksia, palveluita tai vaikkapa lahjakortteja nettihuutiksiimme. Yhteistyökumppanimme puolestaan saavat näkyvyyttä yhdistyksemme some-tileillä sekä kotisivuilla. Mukaan voi lähteä pienellä tai suuremmalla lahjoituksella. Kaikki lahjoitukset otetaan suurella kiitollisuudella vastaan.

Sponsoreita ja yhteistyökumppaneita kaivataan lisää, avuntarvitsijoita on surullisen paljon. Jos kiinnostuit niin otathan yhteyttä: info@argosrescue.fi tai https://www.facebook.com/argosrescue.

Hän on koko elämänsä ajan tapellut toisten uroskissojen kanssa naaraskissoista. Nälkäisenä, likaisena ja pelossaan hän asuu talojen katoilla kuin aave. Kaukana ihmisistä, jotka vahingoittavat häntä myös kiinni saadessaan.

Onko tämä onnellisen kissan elämää? Onko tämä äitikissa ansainnut kohtalonsa? Vain yksi hänen viimeisimmistä pennuistaan selviytyi. Muut kuolivat vain muutaman päivän tai viikon ikäisinä kirppujen aiheuttamiin tauteihin. Äiti joutui seuraamaan vierestä pentujensa tuskallista kuolemaa. Hän ei voinut tehdä mitään auttaakseen heitä. Tämäkin kissa tulee olemaan jälleen pian raskaana. Ja hän tulee kokemaan pentujensa kuolemat uudestaan ja uudestaan ja uudestaan…

Sairas ja heikko. Liian heikko syödäkseen. Niin heikkona, ettei edes jaksa juosta pois ihmisten luota, jotka vahingoittavat häntä koko ajan. Kissa on vain puolitoista vuotias, ja kärsii mm. munuaissairaudesta. Hän vain istuu odottamassa loppuaan.

ARGOS Animal Rescue Greece ry:tä sponsoroineet yritykset