Turistikausi on käynnistynyt monin paikoin Kreikassa. Hotellit, ravintolat ja puodit avaavat oviaan oltuaan talven suljettuina. Samalla kodittomat eläimet herättävät paikallisissa ei toivottua huomiota. Niistä halutaan eroon, niitä myrkytetään ja vahingoitetaan tahallisesti, esim. ajamalla autolla tienvieressä olevan koiran yli. Kevät on myös kodittomien pentujen aikaa. Ne otetaan pois emoiltaan ja jätetään pahvilaatikoissa pelloille tai jos hyvin käy, sellaiseen paikkaan, että joku mahdollisesti löytää ne.

Monet paikalliset eläintenystävät ovat tällä hetkellä ahdingossa. Loukkaantuneita eläimiä ja pentuja on niin paljon, että ne täytyy saada foster-koteihin hoitoon. Esimerkiksi pentuja ei voi viedä koiratarhoille siellä olevan suuren tautiriskin takia.

Adopt Cretan Paws ARGOKSEN yhteistyökumppani Kreetalla kaipaa tällä hetkellä kipeästi fosterpaikkoja. Jos luet tätä postausta Kreetalla ja voit auttaa, niin ota yhteyttä Cameliaan FB-viestillä.

Our co-operative in Chania, Adopt Cretan Paws is desperately seeking fosterplaces for puppies and injured dogs. Would you be able to help her? Please send pm via Adopt Cretan Paws’ FB-pages.
All help matters!