Matkalla Pohjois-Kreikassa; matkalla lentokentälle pysähdyimme vielä Compassion For Greek Paws​ -koiratarhalla Tetralofoksen kylässä Kozanissa.

Pienessä Tetralofoksen kylässä asuu vakituisesti noin 250 asukasta, kesällä määrä tosin lisääntyy kesäasukkaista. Kyläläisen kanssa avioitunut englantilainen Amanda aloitti kolme vuotta sitten kodittomien koirien auttamisen. Hän ei pystynyt ummistamaan silmiään niiden hädältä. Tällä hetkellä tarhalla on 100 koiraa. Se on suuri määrä näin pieneen kylään, mutta ei juuri poikkea lähikylien koiratarhojen koirien määrästä. Myös hänen toimintansa on täysin lahjoitusten varassa.

ARGOS auttaa paikallisia toimijoita Kreikassa. Maksoimme kaikkien Amandan tarhakoirien sisä- ja ulkoloislääkitykset sekä aitausten spreijaukset tarttuvia tauteja levittävien hyönteisten ehkäisemiseksi.

Kiitos teille jäsenillemme ja tukijoillemme! Ilman teitä tämäkään lahjoitus ei olisi ollut mahdollista.

Jos haluat auttaa koiria Pohjois-Kreikan koiratarhoilla, voit lahjoittaa pankkitilillemme: FI05 5720 2320 2181 46, viite:

– 1368 Lahjoitus, Triantafyllia’s shelter for stray dogs
– 1397 Lahjoitus, Anna’s care for stray dogs-non profit organisation
– 1407 Lahjoitus, Compassion for Greek Paws Non profit organization.

Ole mukana, auta, lahjoita. Nyt.
_______________________________________
Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan ARGOS Animal Rescue Greece ry:lle 1.6.2018. Toimeenpanoaika on voimassa 1.6.2018 – 31.5.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan numero: RA/2018/538.