Little Maya päätti lahjoittaa tuotteitaan ARGOKSEN FB-nettihuutikseen ja tällä tavoin tukea tekemäämme eläinsuojelutyötä Kreikassa. Suurkiitos Little Maya.❤️

——

Little Maya sai alkunsa siitä kun aloimme suunnitella ja valmistaa pipoja 2010 syntyneelle tyttärellemme, kaupoista kun ei mieleisiä ja pukuihin sopivia löytynyt. Pian kankaita alkoi kertyä kaappeihin ja nurkkiin kasoittain. Mayan pipot keräsivät paljon kehuja ja innokkaat ihmiset kyselivät mistä niitä voisi hankkia.

Tästä innostuneina perustimme 2013 Little Maya tuotemerkin ja perheyrityksen vastataksemme kasvavaan kysyntään. Kun toisella meistä on pukinevalmistajan ammattitaitokin aikanaan hankittu, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huippu laatua järkevään hintaan. Tuotteet tehdään edelleen samalla tarkkuudella ja huolellisuudella, kuin omalle lapsellemme tekisimme.
Kaikki Little Mayan tuotteet on valmistettu käsityönä Riihimäellä, työtilojen yhteydessä toimii myös 2016 kesällä avattu myymälä. Käytämme tuotteissamme parhaita löytämiämme laadukkaita kankaita ja ajanmukaisia kuoseja. Etsimme jatkuvasti uusia materiaaleja, ideoita ja kehitämme tuotteitamme. Testausryhmänä toimii oma perhe, suku ja lähipiiri.

http://www.littlemaya.fi/