ARGOKSEN jäsenhakukampanja 2019

Kreikassa katukoirien määrä on lisääntynyt talouskriisin jälkeen. Ihmisillä ei ole varaa pitää lemmikkejään, ja yhä useampi koira hylätään kadulle. Eläinsuojelujärjestöjen joidenkin arvioiden mukaan Kreikassa elääkin yli miljoona katukoiraa. Osa koirista on entisiä lemmikkejä, osa taas toisen tai kolmannen polven katukoiria, joiden vanhemmat ovat saaneet lisääntyä vapaasti.

ARGOS auttaa hylättyjä, kodittomia eläimiä selviytymään. Teemme yhteistyötä kreikkalaisten eläinsuojelijoiden kanssa ja mm. steriloimme katu- ja tarhaeläimiä, avustamme eläinlääkärikuluissa ja autamme eläinten ruokintakuluissa. Voit tutustua kootusti antamiimme avustuksiin täältä.

Tämä kaikki on ollut mahdollista toteuttaa ARGOKSEN tukijoiden avulla. Kannatusjäsenmaksujen avulla voimme suunnitella pitkäjänteisemmän toiminnan ja auttaa yhä enemmän. Lähdetkö sinäkin mukaan auttamaan?

Käynnistämme jäsenhakukampanjan vuodelle 2019, ja tarkoituksena saada uusia kannatusjäseniä paljon lisää. Liity helposti täyttämällä alla oleva lomake, ja saat välittömästi sähköpostiisi ohjeet jäsenmaksun maksamisesta. Liitythän samalla myös uutiskirjeen tilaajaksi. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 25,00 €/vuosi.

Liity ARGOKSEN kannatusjäseneksi

Haluan liittyä yhdistyksen kannatusjäseneksi.

 

Lomakkeen tiedot (nimi, osoite sekä sähköpostiosoite) kerätään vain yhdistyksen omaan käyttöön. Osoite-ja sähköpostitietoja tarvitaan mm. jäsenkirjeiden ja kokouskutsujen lähettämistä varten. Emme koskaan luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Tutustu halutessasi myös ARGOKSEN tietosuojakäytäntöön.