Kreetalla toimii usea eläinsuojeluyhdistys kodittomien eläinten olojen parantamiseksi. ARGOS oli 19.12 kuuntelemassa Gouvesin tarhan toiminnasta itä-Kreetalla. Samalla lahjoitimme 500 euroa tarhan eläinlääkärikuluihin.

Gouves Animal Shelter on kreetalainen eläinsuojelujärjestö, joka pyrkii vapaaehtoisvoimin parantamaan katueläinten oloja. Tarhalla on tällä hetkellä n. 170 koiraa ja 30 pentua, minkä lisäksi eläimiä on sijaiskodeissa niin Kreetalla kuin ulkomailla. Vapaaehtoiset ruokkivat myös päivittäin lähialueen n. 150 kissaa.

Gouvesin tarha ei saa tukea valtiolta eikä kaupungilta, minkä vuoksi toiminta perustuu kokonaan vapaaehtoistoimintaan ja lahjoituksiin. Rahaa tarvitaan erityisesti eläinlääkärikuluihin, rokotuksiin sekä ruokaan – ruokaa kuluu päivässä aikuisille n. 60kg ja pennuille 10kg. Katukissoille kuluu päivittäin n. 20kg ruokaa.

Tarha ottaa vastaan vain eläimiä, jotka eivät pärjää kadulla – nuoria, vanhoja, sairaita ja pahasti loukkaantuneita.
Gouves Animal Shelter kohtelee eläimiä yksilöinä ja heillä on no-kill periaate. Tarhan kantava voima on usko siitä, että jokaiselle eläimelle on mahdollisuus löytää oma koti ja onnellinen loppu.

Gouvesin tarha on toiminut jo 10 vuotta ja auttanut yli 5000 eläintä saamaan uuden mahdollisuuden.

Lisää tarhasta: Gouves Animal Shelter