Pari päivää sitten Apollomatkojen opas otti yhdistyksemme yhteyttä. Kato Staloksesta oli löytynyt suloinen, ihmisiin helposti kiintyvä pentu, jota opas ei pystynyt jättämään kadulle. ARGOKSELTA pyydettiinkin apua koiralle.

Otimme jälleen yhteyttä Pluto-kenneliin, jonne jo aiemmin olimme saaneet hoitoon Argos-koiran. Kennelin omistaja ja hänen koko perheensä rakastuivat tähän uuteen pentuun, Hugoon. Pluto-kennel ottikin ystävällisesti Hugon huolehdittavakseen, ja nyt poika pääsee eläinlääkäriin ja saa tarvittavat rokotukset. Yhdistyksemme kustantaa Hugo-koiran kennelhoidon sekä eläinlääkärikäynnit. Argosin tavoin Hugo etsii itselleen loppuelämän kotia.

Tilanne Kreikassa on toimintamme kannalta haastava, sillä meihin otetaan usein yhteyttä kadulla olevista koirista mutta niille ei löydy helposti sijoitushoitopaikkaa. Jos siis tuttaviasi tai ystäviäsi asuu Kreikassa ja he haluaisivat toimia kodittomien eläinten sijoituskotina, otathan meihin yhteyttä. Sijaiskotitoiminta on työmme kannalta kultaakin kalliimpaa!