ARGOS jatkaa koirien sterilointeja sterkkauskampanjalla kerätyin varoin. Nyt vuorossa oli kolme koiraa The Souda Shelter Projectista.

Clyde löytyi elokuun lopulla hylättynä oliivilehtoon. Se kastroitiin ja samalla se sai ulkoloislääkityksen valtavien korvapunkkien häätämiseksi.
Penelope löytyi nääntyneenä juoksemasta moottoritieltä. Onnekseen se poimittiin kyytiin, eikä se jäänyt auton yliajamaksi. Löydettäessä se oli luuta ja nahkaa.
Lita heitettiin yön aikana Souda Shelterin aidan yli tarhan etuosaan, jossa asui jo ennestään kaksi koiraa. Onneksi tarhassa olleet koirat eivät hyökänneet tunkeilijan kimppuun ja pahimmassa tapauksessa tappaneet sitä. Myös molemmat nartut, sekä Penelope että Lita, sterkattiin ARGOKSEN sterkkauskampanjavaroin.

ARGOS haluaa kantaa jatkossakin kortensa kekoon ja olla mukana muuttamassa kodittomien eläinten tilannetta Kreikassa. Tavoitteena on kerätä rahaa, jolla leikkautetaan sekä katukoiria että yhteistyökumppaneidemme tarhakoiria. Jatkamme edelleen lahjoitusten keräämistä ja tulemme leikkauttamaan koiria ja kissoja pitkin vuotta.
Lahjoittamaan pääsee täältä: https://www.argosrescue.fi/kampanjat/
tai suoraan pankkitilillemme FI05 5720 2320 2181 46 viite 1805.

Kiitos tuestanne!
—–
Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan ARGOS Animal Rescue Greece ry:lle 1.6.2018. Toimeenpanoaika on voimassa 1.6.2018 – 31.5.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan numero: RA/2018/538.