ARGOKSEN STERKKAUSKAMPANJA 1.7.–28.8.2018

Narttukoiralle pentujen saaminen kadulla on koettelemus. Ruokaa ja vettä voi olla vaikeaa löytää, perheellä ei ole turvallista pesäpaikkaa ja tuore emo ja pennut saattavat sairastaa. Myös tiineysaika ja synnytys voivat olla ravinnon- ja nesteenpuutteesta kärsivälle nartulle riski, eikä aliravittu emo välttämättä pysty ruokkimaan vastasyntyneitä pentuja maidollaan.

Koira voi tulla raskaaksi jo ensimmäisestä kiimastaan, jonka nartut saavat noin puolivuotiaina. Kadulla asuva koira voi siis alkaa odottaa ensimmäisiä pentujaan teini-ikäisenä, kun eläinlääkärit yleensä suosittelevat ensimmäisten pentueiden teettämistä vasta aikuisilla, noin kahdesta viiteen vuotta vanhoilla koirilla. Joka juoksusta voi myös tulla tiineeksi – pahimmillaan siis kaksi kertaa vuodessa.

Kuvan koira on saanut pennut kadulla, ja perhe on pelastettu sen jälkeen. Steriloimalla narttukoiria voidaan vähentää kadulle syntyvien koirien määrää ja helpottaa narttujen elämää. ARGOKSEN sterkkauskampanjan tavoitteena on kerätä 1500 e ja käyttää se tarha- ja katukoirien leikkauttamiseen. Ota osaa ja lahjoita sterkkaus!

Tutustu sterilointikampanjaan ja lahjoita sterkkaus täällä!
Voit myös lahjoittaa suoraan pankkitilillemme FI05 5720 2320 2181 46. Kirjoitathan tällöin viestikenttään sanan sterkkauskampanja.

Jaa kampanjaa myös kavereillesi! Kiitos, että välität!

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan ARGOS Animal Rescue Greece ry:lle 1.6.2018. Toimeenpanoaika on voimassa 1.6.2018−31.5.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan numero: RA/2018/538.

#argosrescue #sterkkauskampanja#lahjoitasterkkaus