Löydät pienen korin, jossa on seitsemän inisevää koiranpentua. Pennuista pienin on kurjimmassa kunnossa: silmätulehdus, vatsatauti ja muiden sisarusten tavoin vaara sairastua parvoon. Muutaman viikon vanhat pennut eivät osaa vielä syödä, mutta missään ei ole emoa auttamaan pentuja. Ymmärrät, että pienokaisten elämä riippuu sinusta. Mitä teet?

Kreikassa on arviolta miljoona katukoiraa, joista osa on pentuja. Pennut ovat erityisen alttiita taudeille ja katujen vaaroille. Monia hylättyjä pentuja ei löydetä tarpeeksi ajoissa, ja pelastetuillekin on vaikeaa löytää sijaiskotia. Tarinan seitsikko oli harvinaisen onnekas: pienin sai tehohoitoa, ja nyt terveiksi varttuneet koirat ovat kaikki saaneet omat kodit. Onnenpotku, joka sattuu harvoille.

Ainut tapa ehkäistä ei-toivottujen pentujen syntyminen on koirien sterilointi. Osallistu ARGOKSEN sterkkauskampanjaan ja lahjoita sterkkaus!

Tutustu sterilointikampanjaan ja lahjoita haluamasi summa sterkkauksiin täällä!
Voit myös lahjoittaa suoraan pankkitilillemme FI05 5720 2320 2181 46. Kirjoitathan tällöin viestikenttään sanan sterkkauskampanja.
Kiitos, että välität!

Tuethan toimintaamme ja jaat kampanjaa myös kavereillesi!

—————

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan ARGOS Animal Rescue Greece ry:lle 1.6.2018. Toimeenpanoaika on voimassa 1.6.2018−31.5.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan numero: RA/2018/538.