Kreikassa on lukematon määrä yksityishenkilöitä, jotka hoitavat ja tarjoavat foster-paikkoja sairaille tai toipuville kodittomille eläimille

Eräs heistä on Maria Paizaki. Hän on hoitanut, ruokkinut ja fosteroinut kodittomia eläimiä Kreetan Haniassa jo 15 vuoden ajan. Tällä hetkellä hänellä on kotonaan 17 koiraa ja 15 kissaa. Monella hänen koirallaan on jokin perussairaus, joka vaatii erikoisruokavaliota. Valitettavasti hän onkin menettänyt viimeisen kolmen kuukauden aikana kolme eläintä syöpään.

ARGOS päätti auttaa Mariaa ja lupasi steriloida hänen steriloimattomat koiransa. Heitä on kolme. Tässä heistä ensimmäinen.

Hän on Hara, se tarkoittaa kreikaksi onnellista. Hara on kaksivuotias tyttö-koira. Hänet löydettiin vuosi sitten, elokuussa 2018, seisomassa jähmettyneenä vuoristotiellä. Haralla oli jalat haavoilla ja hän oli shokissa. Silminnäkijöiden mukaan hän on seissyt paikallaan ainakin 3 – 4 päivää ennen kuin hänet pelastettiin ja hoidettiin kuntoon. Nyt, Marian luona, hän on nimensä mukaisesti onnellinen.

Osallistu ARGOKSEN sterkkauskampanjaan ja lahjoita sterkkaus! Tutustu sterilointikampanjaan ja lahjoita haluamasi summa sterkkauksiin täällä: https://www.argosrescue.fi/kampanja. Voit myös lahjoittaa suoraan pankkitilillemme FI05 5720 2320 2181 46, viite 1805.

Kiitos, että välität!
Tuethan toimintaamme ja jaat kampanjaa myös kavereillesi!

——-

Poliisihallitus on myöntänyt jälleen rahankeräysluvan ARGOS Animal Rescue Greece ry:lle 1.6.2019. Toimeenpanoaika on voimassa 1.6.2019 – 31.5.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan numero: RA/2019/479.

#argosrescue #sterkkauskampanja #lahjoitasterkkaus